Niet geschoten is altijd mis

een slechte politieker

Goh, mijn berichtjes dreigen soms nog al lang te worden, stel ik vast. Excuses, hooggeacht publiek! Je boodschap kan je immers niet altijd op 3 regeltjes kwijt, tenminste als je wat dieper op de materie wil ingaan.

Iets gelijkaardigs gebeurt bij de deur-aan-deurbezoekjes die ik deze week heb afgelegd, op Krakelaarsveld en Spaanshof. Ik haal zo’n gemiddelde van 6 deuren per uur, hoofdzakelijk te wijten aan mijn babbelzucht, terwijl de doorgewinterde kandidaat veel efficiënter en rendabeler te werk gaat.

Ach, het weze zo. Onthaasting en kwali-tijd moeten ook kunnen in de politiek, hoop ik.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: