Niet geschoten is altijd mis

Waarom ik er ben (mijn missie?)

In een schijnbaar harde, misschien dol draaiende en soms zelfs eenzame wereld wil ik bezig zijn met ontroering en verwondering.

Ik wil ontroerd worden door grote en kleine mensen en dingen en zo het harde verzachten. In liefde, vriendschap, woorden, muziek: intense schoonheid of zelfs lelijkheid ervaren en creëren doet me leven.

Ik wil verwonderd worden door het toeval, door onverwachte inzichten van iemand anders of mezelf, er het mijne van denken en die ideeën toetsen aan andere(n). Stilstaan bij versnellingen.

En ten slotte wil ik die ontroering en verwondering delen. Want ik leef niet op mezelf of voor mezelf. Ik wil anderen confronteren met schoonheid en spitsheid, en kijk uit naar hun reactie. Samen zijn, samen voelen, samen denken, samen lachen en huilen, samen leven.

Raken en geraakt worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: