Niet geschoten is altijd mis

disclaimer

Alles wat ik hier verkondig is mijn eigen mening, en niet die van mijn werkgever of van de verenigingen of partij waartoe ik behoor. Die zijn dan ook op geen enkele manier aansprakelijk voor wat ik hier schrijf.

Ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid, maar alle fouten die ik hier maak zijn de mijne.

Tenzij u reageert, natuurlijk. Als u dan fouten maakt, dan zijn het de uwe. En als u hier iets achterlaat, dan kan ik daarmee doen wat ik wil.

Er staat (volgens sommigen toch) nogal wat creatief materiaal op deze site. Ik ben fan van de Creative Commons-filosofie, en alle hier gepubliceerde werk valt onder de hieronder vermelde licentie.

En hoewel er niet veel duidelijkheid bestaat over de juridische status van disclaimers, vermeld ik er hier graag bij dat, wanneer ik vind dat iemand het hier gepubliceerde materiaal of deze website naar mijn mening misbruikt, dat die iemand verplicht zal zijn om –bovenop een nader te bepalen te vorderen schadevergoeding – me een trip naar Legoland Billund verschuldigd is. Voor twee volwassenen en twee kinderen, met verblijf van  4 dagen / 3 nachten in het Legoland Hotel, inclusief vliegtickets, entree in Legoland en half pension.

En ik hoop dat Tom Lanoye ooit de Nobelprijs krijgt. Vrede of literatuur, daar ben ik nog niet uit.

Creative Commons-Licentie
Dit werk van Bart Michiels valt onder een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GelijkDelen 4.0 Internationaal-licentie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: