Niet geschoten is altijd mis

het grote verkiezingsdebat, deel 1

Debat Gisteravond, 20 uur, in den Brasseur: het grote Herentalse verkiezingsdebat! Een fijn initiatief van vrijwel alle Herentalse adviesraden en ThalsFM, vakkundig gemoderereerd door Guy Tegenbos, de Herentalse Standaard-Wetstraatwatcher.

Vanavond live te beluisteren tussen 19 en 23 op 105.7 FM, of via deze site . Wie weet valt het nadien nog ergens te herbeluisteren, beste ThalsFM? Ik wil er nog niet al te veel over loslaten, hoewel ik geregeld zat te tandenknarsen. Anderzijds was het gehele gebeuren behoorlijk inspirerend en heb ik wel wat ideetjes opgepikt. Maar daarover vanaf morgen meer…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: