Niet geschoten is altijd mis

tijdmanagement

Enkele reacties gekregen van trouwe bezoekers dat het hier vorige week behoorlijk windstil geworden was. Zat ik in een dipje? Vrat de verkiezingsfraude in het virtuele stemhokje mijn motivatie aan? Gaf na de kandidatuur van Joeri het nieuws dat ook Yves van de frituur en Wim van den Beiaard op de VLD-lijst staan een fatale nekslag aan uw dienaar?

 

Neen!

 

Het geval wil gewoon dat ik zowat de drukste week van het jaar achter de rug heb: met de Beethoven Academie twee premières van producties die nog tot een eind in oktober doorlopen, en bovendien staat het logistieke campagnewerk ook niet stil. Concreet betekent dat dat je ’s avonds (of zeg maar ’s nachts) thuiskomt, en dat je dan de dringendste zaken probeert geregeld te krijgen. En dan schiet een regelmatige update van deze site er wel eens over, I’m afraid.

 

Gelukkig beschik ik over een schitterende campagneploeg: ons moeder, ons vader, onze Raf en ons Katrien, en mijn lief Griet! Ze hebben al schitterend werk verzet, en ze blijven dat doen, geholpen door een aantal mensen die een hele hoop goede wil hebben laten blijken: ik mocht bij hen een bord zetten, ze hielpen me met het nodige plak- en zelfs sjorwerk, en zijn nu drukdoende in de weer met brieven en enveloppes, en met af en toe de broodnodige morele ondersteuning. Soms vraagt een mens zich af waar hij het aan verdient.

 

Alleszins: gesteund door al die mensen, wordt de goesting alleen maar groter. Ik ben natuurlijk geen beroepspoliticus zoals de burgemeester, die (zoals Elke Van Dyck al aangaf) zijn hele agenda op de campagne kan afstemmen en 6500 deuren aflopen – er moet brood op de plank komen. Maar ik probeer op mijn manier om er het beste van te maken. En hopelijk rendeert dat op een of andere manier. Want ik wil er echt voor gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: