Niet geschoten is altijd mis

de tweede ronde

Goh, de liberalen maken het me niet echt makkelijk in het virtuele stemhokje (hopelijk is dat geen voorteken…). Stemhokje_afge_1 Wie de Herentalse politieke verwikkelingen van de laatste weken een beetje gevolgd heeft, weet dat er binnen enkele weken maar liefst 2 liberale lijsten te vinden zullen zijn op het stemscherm: VLD+ en BLAUW2006, dat aanspraak kan maken op het wereldrecord verkiezingslijst-samenstellen.

 

Dat heeft ook zijn gevolgen voor het stemhokje dat je in de marge van deze site vindt. Ik zag me genoodzaakt om de keuzemogelijkheden aan te passen, en dat betekent tegelijk dat iedereen opnieuw mag stemmen.

 

De vorige stemming is zodoende afgesloten, met nevenstaand resultaat. 122 mensen brachten hun stem uit, waarvan ruim 70 % op CD&V. Het tegendeel had me verbaasd, eerlijk gezegd. Maar toch hoeven het niet enkel de tsjeven te zijn die hier langskomen: ik heb niet liever dan een zo breed mogelijk bezoekerspubliek, en het blijkt uit de reacties dat inderdaad niet elke bezoeker van oranje signatuur is. Des te beter, zou ik zo zeggen. Het is net door georganiseerd meningsverschil dat we vooruit kunnen gaan.

   

Bij deze is de stemming dus opnieuw geopend. Geneer je niet, maar blijf eerlijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: