Niet geschoten is altijd mis

We leren bij!

Net een hartverscheurende beslissing genomen. De eerste poppoll eraf gehaald, en beslist om helemaal opnieuw te beginnen. Je kon hier al lezen dat ik nogal gewrongen zat met een naar mijn aanvoelen op zijn minst verkleurde poppoll-statistiek.

    

Poppolafsluit_2 Maar de publicatie van dat eerste ‘deksel op mijn neus’-berichtje bracht niet veel soelaas. Uit waarschijnlijk dezelfde hoek kwamen nog eens een zeshonderdtal kliks, zodat we die poppoll afsluiten met maar liefst 1331 stemmen, met nevenstaand resultaat. Ik heb het voor eeuwig opgeslagen, en hiernaast zal de eerste uitslag voor eeuwig blijven prijken als lesje in nederigheid.

      

Maar omdat mijn nieuwsgierigheid blijft, heb ik besloten om opnieuw van start te gaan. Met goede moed, en gewapend met een ietwat beter, statisch meer verantwoord en wat veiliger monitoring-systeem, hoewel verre van waterdicht. Benieuwd wat het zal geven…

   

Eigenlijk ongelooflijk hoeveel je op een week kan bijleren. Precies een week geleden begon ik te bloggen, en ik had het niet vermoed dat het zo’n fascinerend gegeven zou worden. Maar tegelijk besef ik meer en meer dat ik nog heel wat te leren heb.

   

Enfin: vanaf nu weze de poppoll, deel 2, officieel geopend. We rekenen op je eerlijke medewerking!Want we kunnen er alleen maar van bijleren…

2 Responses to “We leren bij!”

 1. Julien

  Beste Bart,
  Het proces dat elke mens moet doorlopen, is: van ijdelheid wandelen naar inzicht.

 2. Bart Michiels

  Dag Julien,
  Ik denk dat je gelijk hebt. Ik ben dan ook, elke dag opnieuw, een stapje in die richting aan het zetten. Hoop ik toch. Ik heb alvast zeker het inzicht gekregen dat ik geen computer-wizard ben.
  En de poppoll leek me gewoon een leuke gimmick, weet je wel. Maar ik heb ook ingezien dat er door een of misschien meerdere personen wel ongelooflijk geklikt is geworden. En tja, hoe vang je zoiets op?
  Trouwens nog een leuke Chinese wijsheid: mik hoger dan uw doel, de pijl zakt bij het vliegen. En inderdaad, hij is al serieus aan het zakken…
  Groetjes,
  Bart

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: