Niet geschoten is altijd mis

bittere noten

Logo_ba

Vandaag het nieuwe seizoen van de Beethoven Academie voorgesteld, op de meest low-budgetmanier die mogelijk was. Met de Beethoven Academie worden we immers niet meer gesubsidieerd, en dat betekent dat we ophouden te bestaan. Alle middelen die ons resten gaan naar het uitdoofscenario (en de opzegvergoedingen voor al ons personeel), en in dat scenario hebben we geen budget meer voor persconferenties, grootschalige publiciteit, of wat dan ook. Vandaar dat we resoluut voor e-mail en internet kiezen om te communiceren, want dat is het goedkoopste.

   

Geïnteresseerd? Surf dan naar hier . Het wordt een korte toekomst, want zonder subsidies kan de Beethoven Academie niet lang meer verder bestaan. Maar september en oktober worden nog heel druk: maar liefst 25 concerten hebben we nog te gaan. Onze regisseur zei me dat hij sinds hij zijn ontslagbrief gekregen heeft, nog nooit zo hard heeft moeten werken. En dat maakt het allemaal des te wranger: iedereen geeft nog het beste van zichzelf, in de wetenschap dat het binnenkort gedaan zal zijn.

   

Ik zou nog meer kunnen schrijven, maar daar heb ik nu effe geen zin in. Vergeef het me. Alleen: het zou ons allen heel veel plezier doen als we in schoonheid – en onder een zo massaal mogelijke opkomst – afscheid kunnen nemen. Op 31 oktober in de Warande in Turnhout bijvoorbeeld. Iedereen is bij deze dus warm uitgenodigd voor onze zwanenzang.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: