Niet geschoten is altijd mis

Stem nu al virtueel!

Het leek me wel iets: te weten komen hoe Herentals, Noorderwijk en Morkhoven binnenkort gaan stemmen. Eerlijk gezegd: ik heb er geen flauw benul van op dit ogenblik. Het schijnt dat je peilingen niet mag geloven, en aan de toog word je ook al niet veel wijzer. Daarom doe ik graag een beroep op jullie.

In de rechterkolom vind je een virtueel stemhokje. Daar kan je geheel anoniem aanklikken (geneer je dus niet!) welke partij je voorkeur wegdraagt. Nadat je je stem hebt uitgebracht, verschijnt meteen de grafiek met een virtuele Herentalse verkiezingsuitslag tot nu toe.

Natuurlijk is ook deze peiling van nul en generlei waarde. Maar toch. Als elke bezoeker naar eer en geweten zijn stem uitbrengt, en als we na een tijdje (laat ons hopen…) een paar duizend bezoekers over de vloer gekregen hebben, kan het toch wel iets zeggen. Zullen we het niet gewoon proberen? Hoe meer virtuele kiezers, hoe interessanter het wordt! Ik ben bovendien van plan om wekelijks een kort verslagje achter te laten in de categorie ‘Virtueel Stemhokje’. Ik ben benieuwd…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: