Niet geschoten is altijd mis

Geef Bart een les in nederigheid!

Doe de poppoll!

Ik geef het toe: ik ben nogal manisch-nieuwsgierig. Zo ben ik razend benieuwd hoe ik het er electoraal vanaf zou kunnen brengen, binnenkort. En daarom leek het me leuk om jullie te vragen hoe ik ervoor sta.

Nog meer geliefd dan Elio di Rupo op de eerste mei in het Volkshuis van Bergen? Of nog minder populair dan Filip Dewinter op dezelfde plaats en datum? Help me het te ontdekken door de poppoll in de linkerkolom aan te klikken. En wederom, wees eerlijk. Daar leren we het meest uit, niet?

Net zoals bij het virtuele stemhokje zwier ik ook hiervan een wekelijkse update op de site, in het volste besef dat ik daarmee faliekant op mijn bek kan gaan. Maar ja, zoals een wijs man ooit zei:

"Niet geschoten is altijd mis."

Misschien nog geen slechte slogan?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: