Niet geschoten is altijd mis

Afwezigheidspolitiek

Even een kort excuus, en open kaart: er is zoveel te doen de volgende avonden, weken en weekends: Sing for the Climate, het jubileumfeest van ’t Schaliken, debatten allerhande, en noem maar op. En daar zal Bart niet op aanwezig kunnen zijn. Electoraal gezien verschrikkelijk: ik zal mijn kop niet kunnen laten zien op al die events, en erger nog: ik zal met bijzonder weinig mensen face to face de dialoog kunnen aangaan.

De reden daarvoor is simpel: als coördinator van het Art Center Hugo Voeten heb ik tot half oktober een bijzonder drukke periode voor de boeg, overdag,  ’s avonds en in het weekend. We bereiden nieuwe formules en tentoonstellingen voor, er komen zo’n 30 groepen langs in het Art Center, we hebben speciale nocturnes en evenementen. Ook in de cultuursector moet je ondernemen, (toch wel!) hard werken, en klaar staan voor je klanten. Uiteraard doe ik dat bijzonder graag, en klaag ik zeker niet. Maar zo weet u meteen waarom u me niet zoveel fysiek zal zien de volgende weken.

Fysiek misschien niet, maar digitaal kan u me wel blijven treffen: het zal u misschien opgevallen zijn dat ik via Facebook zo intensief mogelijk mijn kop laat zien (samen met een hoop andere kandidaten, blijkt), en ik hoop alles op die manier een beetje te compenseren. En uiteraard draait mijn campagnesecretariaat (in casu ons Ma – Dank u, Moeke!) op volle toeren, en wie weet krijgt u weldra wel een persoonlijk briefje van me in de bus. Zo hoop ik toch van me te laten horen en opgemerkt te worden.

Overigens denk ik dat wie me kent (of leert kennen via digitale weg), wel weet wat ik wel of niet gepresteerd heb, de laatste jaren. En de meesten onder u voelen wel aan wat ik zou kunnen betekenen binnenkort. Althans, dat hoop ik.

Het is dus maar dat u het weet. Ik ben er misschien niet altijd in levenden lijve bij, maar in gedachten: altijd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: