Niet geschoten is altijd mis

Touren op het schiereiland


Al heel wat warmer vandaag, maar nog even winderig als gisteren, en dus wederom geen Tafelbergtop te beklimmen.
Maar niet getreurd: na de stad hebben we nu ook het hele Kaapse schiereiland verkend. Langs Muizenberg en Fish Hoek naar Simon’s Town, thuisbasis van een kolonie pinguïns die er in de jaren ’80 verzeild raakte, en er sindsdien niet meer weg wil. Groot gelijk!
Dan dwars door het schiereiland naar de westkust: Kommetjie, Constantia, Hout Bay, de 12 Apostles, met andere woorden de hele Tafelberg rond.
Qua wildlife -behalve pinguïns- vandaag ook niet te klagen: 3 dromedarissen langs de weg (cf. foto die later volgt), en 1 slang op de weg, helaas verpletterd onder de auto (cf. trauma van Griet).

2 Responses to “Touren op het schiereiland”

  1. Lia & Maurice

    We kijken dagelijks naar jullie web-site op deze manier is het wel heel goed te volgen wat er allemaal ginds gebeurd.Hopelijk kunnen toch nog op de Tafel berg geraken want dat zal wel een heel mooi uitzicht geven als het weer teminste mee zit.
    Veel groetjes van ons en tot de volgende.

  2. Karolien

    Griet, Gaia is op de hoogte geschuld van de doodslag op de slang en zal Bart op de luchthaven van Zaventem opwachten voor verhoor. Dus geen nood: deze snode daad zal niet zonder gevolg blijven. Schud dat trauma maar van je af en geniet lekker van de rest van jullie verblijf (en van jullie laatste dagen samen vóór Bart den bak indraait!)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: