Niet geschoten is altijd mis

Tafelkleed


We zijn er!
In Kaapstad, meerbepaald.
Waar je hier ook gaat, overal kom je ‘m wel tegen: de Tafelberg. Het plan was om vanmiddag de kabelbaan naar boven te nemen, maar wegens wind en wolken (en dus serieus ‘tafelkleed’ op de berg) geen gekabel vandaag.
Daarom begonnen met stadswandeling tot aan de waterkant, en we weten al precies hoe de straat over te steken: “druk knoppie” en “steek vinnig oor”!

2 Responses to “Tafelkleed”

 1. Karolien

  Ja, steek maar vinnig oor voor ze jullie van het asfalt moeten afschrapen en jullie restos mortales in de ‘Pikkie Tup’ terecht komen! Zijn jullie er al achter wat dat wel mag zijn??? Zoniet, opdracht voor vandaag: achter de betekenis van ‘Pikkie Tup’ komen!
  Veel plezier!!!

 2. Bart en Griet

  Dag allemaal!
  Voor het eerst hier een internetcafe binnengestapt om zelf de site eens te bekijken en de Belgische actualiteit erop na te slaan. Kennelijk weinig gebeurd bij jullie, behalve het jammerlijke voorval met de gasfles in het chirolokaal van Betekom. Afijn, leuk om jullie reacties te lezen en tot binnenkort!
  Bart en Griet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: