Niet geschoten is altijd mis

Welkom Allemaal!

Ik ben Bart, en sta op de lijst in Herentals. Na heel wat vijven en zessen heb ik besloten om op te komen, op de zevende plaats. Voor CD&V, inderdaad. Maar hopelijk vooral voor jou, en voor meer Schwung in Thals. 7 op 7.
   
Op deze blog probeer ik op losvaste tijdstippen wat achter te laten, zodat je misschien wel een ideetje krijgt waar ik voor ga en waar ik voor sta. Door wat raak te klikken, kan je ook nog kennismaken met een aantal fijne collega’s. En nu het aftellen begonnen is, lanceer ik hier nog ‘zeven zaligheden voor Herentals’. Een final countdown, of zoiets.
Bovendien kan je hier ook al oefenen voor 8 oktober. In de rechterkolom vind je een virtueel stemhokje, waar de keuze al aan jou is. Door je stem uit te brengen op deze site kan je meteen zien hoe je collega-bezoekers hier al gestemd hebben.
Veel klik-, lees- en kiesplezier!
   
Logobaselinekl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: