Niet geschoten is altijd mis

te gast: Patrick Heylen

Bart_pat_2_3 

Een tweede gast op de site, en niet de minste: Patrick Heylen, stadsgids en nog zoveel meer, die sinds kort met zijn door mankracht aangedreven campagnemobiel de straten van Herentals onveilig maakt. Om uit te rusten, durft hij zich wel eens parkeren op het terrasje van een willekeurig etablissement. Alwaar uw dienaar zich ook wel eens pleegt op te houden. Het woord is aan hem!

“Beste Bart-site-bezoeker,

“Te gast” lijkt mij iets te formeel, laten we het beter houden op “Samen op de borrel”. Zo zitten wij althans een beetje in elkaar. Twee rasechte Hertalsenaren die er regelmatig nood aan hebben om onder de mensen te kunnen komen, liefst dan nog in een of ander HORECA- etablissement kletsend tussen pot en pint. We zijn verknocht aan deze stad; niet enkel de liefde voor haar cultureel erfgoed, maar ook haar mensen. Beide thema’s vormen logischerwijze de basis in onze campagnefolders.  Neem eens even de tijd en lees er doorheen. Kom je ons tegen, kom er dan bijzitten: de gesprekken gaan heus niet altijd over politiek … integendeel!”

                                             

Patrick Heylen Patrick_3

Kandidaat 27 op 7

de Paepestraat 30

B-2200 Herentals

2 Responses to “te gast: Patrick Heylen”

  1. tejo van noorderwijk

    best een leuke babbel gehad en aangename kennismaking met de spa-diva
    hopelijk heb ik mij weer eens niet te sterk geprofilleerd, maar eerlijkheid drijft bij mij nog altijd boven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: