Niet geschoten is altijd mis

Waarom

8 jaar lang ben ik nu politiek bezig. Niet zo heel zichtbaar: een OCMW-raadslid kan niet zo vaak uitpakken met grote dossiers.

Maar in die 8 jaar heb ik wel gezien hoe grote Brusselse beslissingen én kleine lokale ingrepen snel hun gevolgen hebben tot in je eigen huiskamer. Positief en negatief.

En dan raak ik soms geïrriteerd. Door hoe traag of averechts alles kan verlopen. Maar precies daarom blijft politiek me fascineren, voel ik een drang om me er nog meer mee te bemoeien. En om hier en daar, waar het mogelijk is, dingen te verbeteren.

Er stond wel wat op de agenda, de afgelopen jaren: de hervorming van het ziekenhuis, de plannen voor een nieuw rusthuis. Grote projecten, waar nog altijd werk aan is. Maar ook  heel kleine maatregelen die er echt toe doen: van de waardering van vrijwilligers tot het plaatsen van een verkeersspiegel aan een onveilig steegje.

De volgende jaren wil ik samen met CD&V nog meer op de agenda zetten: wonen, mobiliteit, ondernemen, zorg. En natuurlijk een laatste stokpaardje van me: cultuur. Er mee voor zorgen dat iedereen meer kan genieten van onze stad, in onze stad.

U staat dus op mijn agenda. Sta ik op de uwe?

 

Meer weten over wie ik ben en wat me drijft? Klik dan hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: