Niet geschoten is altijd mis

Hallo Wereld!

(c) all rights reserved by laura williams – http://www.flickr.com/photos/laurawilliams_x/8731528716/

Of toch opnieuw hallo wat deze blog betreft. De lentes komen vroeg tegenwoordig, en deze nieuwe lente bracht niet alleen een nieuw geluid, maar ook een nieuwe hosting-factuur. De aanleiding om me effe te bezinnen wat er met mijn plekje op tinternet zou gebeuren. Ik zou de hele boel kunnen opschorten, natuurlijk. Of anderzijds: me terug wat meer met schrijven/bloggen kunnen bezighouden. En omdat ik de volgende weken om een of andere reden toch een beetje tijd heb, heb ik voor het laatste gekozen. Mijn personal branding kan er alleen maar op vooruitgaan.

En daarom, allereerst, een restyling. Qua vorm en qua inhoud. Tot nu was hier voornamelijk gemeenteraadsverkiezingsgeleuter uit 2012 te lezen, maar ik wil een beetje breder gaan. Wat meer dit en dat, misschien wat meer schrijvelarij, maar af en toe – uiteraard-  ook nog een politieke mening. Hou me dus in de gaten!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: