Niet geschoten is altijd mis

Lijstjes maken

Bent u er ook zo eentje? Een lijstjesmaker (m/v)?

De laatste weken worden er wel meer lijsten gemaakt in Herentals. Door CD&V, bijvoorbeeld. Tom wijdde er al een stukje aan (klik hier), en op diverse sites (bijvoorbeeld hier) vindt u hem ook. En nu begint het dus echt te kriebelen.

Niet dat ik onpartijdig ben -hoogstwaarschijnlijk zelfs verre van-, maar hij lijkt me wel leuk, die lijst. Evenwichtig, gevarieerd, vernieuwend. Met Ingrid aan kop, Fons op twee, en Mien als duwer: onze 3 mandatarissen van de afgelopen 6 jaar die letterlijk (de accolade, weet u wel) alle CD&V-kandidaten omarmen. 2 schepenen en een OCMW-voorzitter die het beste van zichzelf hebben gegeven. Wie hun bevoegdheden gevolgd heeft, zal daar zeker mee instemmen.

En tussen hen dus nog eens 26 andere kandidaten, die elk vanuit hun achtergrond een geweldige meerwaarde geven aan de partij en aan het programma dat we weldra op u loslaten (da’s een ander lijstje…). Zoals de biljarter zei toen hij zijn koffer met 8 stokken opende: keus genoeg.

Zo’n 14 dagen geleden hoorde ik iets op de Nederlandse TV: “Democratie is gedelegeerd vertrouwen”. Ik denk dat u ze allemaal kan vertrouwen, dus delegeert u maar. Gelukkig kan u op alle 29 stemmen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: