Niet geschoten is altijd mis

over mezelf

Foto_bart Bart Michiels, in 1976 geboren, en sindsdien enkele watertjes doorzwommen: Germaanse gestudeerd, 3 maanden adviseur Cultuur geweest voor de toenmalige CVP-studiedienst, dan naar het provinciebestuur van Antwerpen om 5 jaar medewerker van gedeputeerde Ludo Helsen te zijn.

Nadien een droom verwezenlijkt: zakelijk leider geworden van de Beethoven Academie, die na 6 maanden het bericht kreeg dat de subsidiëring werd stopgezet, waarna nieuwe horizonten opgezocht: taaltechnoloog zowaar, bij i.Know in Diepenbeek.

In de vrije tijd: samenwonen met Griet, liefhebberen met Cult Consult, toneel in alle vormen (maar vooral bij Kreutzfeld Verein), politiek in Herentals (OCMW-raadslid, ondervoorzitter van het AZ Sint-Elisabeth en het CC ’t Schaliken), lezen, luisteren, spreken en quizzen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: