Niet geschoten is altijd mis

On the road again


Vandaag lange autorit van Jeffrey’s Bay naar Oudtshoorn, het binnenland en de Karoo in: het drogere land dat van de kust gescheiden wordt door een bergmassief.
Bij aankomst hebben we maar meteen de gnoe bij de horens gevat en de zowat meest toeristische trekpleister bezocht: de Cango Caves. Stalagmiet, stalagtiet, stalag-niet zo naar onze smaak…
Dus van vandaag onthouden we vooral indrukwekkende landschappen en een voorvalletje met -alweer- Duitsers in de hoofdrol (te lastig om digitaal te reproduceren, maar WOII had ermee te maken).
Nog het vermelden waard: blij weerzien met de zon vandaag! Nu zitten we trouwens op een terrasje, en dat op 28 november om 22.00 uur!

2 Responses to “On the road again”

  1. Karolien

    Hier in Spanje ook zon, maar ’s morgens wél temperaturen rond het vriespunt. Estrellita heeft zich met haar slof naast de stoof geïnstalleerd en verlaat haar fort alleen voor het hóógst noodzakelijke… Zet jullie al maar schrap voor de koude douche bij thuiskomst: in België schijnt het nóg slechter weer te zijn! En Griet, ik maak alvast een afspraak voor een telefonisch onderhoud met jou na de 6de want ik heb een paar schokkende mededelingen te doen!!! (en nee, ik ben niet zwanger)

  2. Caroline & Steven

    Hoi Griet & Bart,
    Vandaag richting Stellenbosch zekers? De zoektocht naar het ideaal afrikaans wijntje kan beginnen. Het hotel ziet er wreed goe uit, dat landschap, hmm … Geniet nog van het weer, want hier in België is het niet veel soeps hoor, regen op het moment en slechts 6 graden, brr. Nancy & Yvan gaan morgen bibberen tijdens hunne trouw !! Maak er nog een toffe reis van en tot later hé, ik ga het zeker nog blijven volgen. Groetjes van Caroline, Steven, tante Jen en nonkel Jos.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: