Niet geschoten is altijd mis

Pret in de chalet


De tweede themaweek zit erop. Ons weekje wild sloten we zonet af in het regenachtige Kariega met een laatste ochtendrit (van 6 tot 8!). Mocht er een Safari Sunparcs bestaan, dit zou de hoofdzetel zijn: gigantische chalet met dito terras, maar muf en lekkend en licht-schimmelend toilet.
Ook de gids kon beter: weinig randinfo, haast en spoed (en dus zelden goed).
Desondanks goed gelachen. Onder meer met een incident aan de Kariega-receptie: na drie dagen zonder stopcontact snappen wij niet wat er mis is met de vraag of er electriciteit is op de kamer. Bovendien kan gebrekkige talenkennis hier nare gevolgen hebben. In de leeuwenzone gaf de gids ons twee regels mee: zitten en stil wezen. Wat doet onze Duitse jeepgenote zodra ze het beest ziet? Rechtveren, wijzen en luid “Lion!” roepen.
Maar goed, nu op weg naar Jeffrey’s Bay, hopelijk de zon tegemoet!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: