Niet geschoten is altijd mis

Beestig


Voilà, na een eerste dag en nacht bij de wilde beesten hebben we nu weer gsm-contact met de wereld. Gisterenvoormiddag Addo National Elephant Park doorkruist waar we helaas maar 4 van de ca. 400 olifanten van ver hebben kunnen zien.
Dan was Schotia andere koek! Kunnen we afvinken: impala’s, gnoes, hartebeesten, struisvogels, 1 krokodil genaamd Steve, nijlpaarden, springbokken, blesbokken, 1 dode en dus half opgepeuzelde neushoorn, schildpadden, massa’s wrattenzwijnen, aapjes, en nog veel meer. Absoluut hoogtepunt: giraffen en leeuwen van zeer kortbij! Onze slaapplaats lag midden in de brousse, weliswaar achter een hek maar niet afgeschermd van vreemde geluiden… Zonder electriciteit, met water, gas en lucifers.
Na een ochtendlijke safaririt en bonen in tomatensaus zijn we alweer op weg naar onze volgende wilde afspraak!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: